+45 30 32 32 32
Vælg en side

Professionel tæpperensning i Ringsted

Overlad ikke dine tæpper til hvem som helst. Rene Tæpper har mere end 35 års erfaring og vi er eksperter i møbel- og tæpperens i Ringsted for private, virksomheder og offentlige institutioner.
Spar op til 40% på prisen
Miljøvenlig rens
Vi henter og bringer
100% tilfredshedsgaranti
Tæpperensning Ringsted

BILLIG MØBEL- OG TÆPPERENS

Spar op til 40% på rensning af tæpper og møbler i Ringsted

På udkig efter billig møbel- og tæpperensning i Ringsted? Så er du havnet det rigtige sted.

 

Hos Rene Tæpper har vi nogle af Danmarks billigste priser og ofte vil du kunne spare op til 40% hos os. Vis os et tilbud fra en af vores konkurrenter og vi vil med garanti matche deres pris.

SPAR OP TIL 40% PÅ PRISEN

Få et tilbud på møbel- og tæpperensning i Ringsted

Vælg filerIngen filer valgtGodkendte filtyper: jpg, jpeg, jpe, png. Maksimal filstørrelse: 50 MB

Tæpperenser fra Rene Tæpper Ringsted
Vi henter og bringer i hele Ringsted Kommune

Gør dit hjem sundere med rene tæpper

Tæpperensning

Forlæng dine tæppers levetid med professionel tæpperensning. Vi vasker, renser og imprægnerer alle former for tæpper, herunder ægte tæpper, kelim tæpper og væg-til-væg tæpper.

Møbelrensning

På udkig efter effektiv møbelrens i Ringsted? Med vores professionelle møbelrensning fjerner vi nemt pletter og snavs fra dine polstrede møbler. Vi henter og bringer, men kan også foretage sofarens hjemme hos dig.

Rens af topmadras

Få en 100% ren og bakteriefri madras og få en bedre  søvnkvalitet med vores effektive madrasrens i Ringsted. Din topmadras får længere levetid og du slipper for at dele natten med støvmider og bakterier.

Reparation af tæpper

Forlæng dine ægte tæppers levetid med professionel tæppereparation. Vi mere end 35 års erfararing med tæppereparation og kan i mange tilfælde udbedre skader, i form af slitage, huller og revner.
SÅ NEMT FÅR DU RENE TÆPPER

Klar til at få renset dine tæpper?

1. Få et tilbud

Klik på knappen her under og få et tilbud på rensning af tæpper og møbler. Du modtager et tilbud indenfor 24 timer.

2. Vi renser og vasker

Når tilbudet er godkendt af dig, trækker vi i arbejdstøjet. Vi henter og bringer i hele Roskilde, eller renser hjemme hos dig.

3. Nyd rene møbler og tæpper

Nyd dine rene og nyvaskede møbler og tæpper – og glæd dig over, at indeklimaet i dit hjem er blevet sundere.

SLIP AF MED BATKERIER OG STØV

Få et bedre indeklima med effektiv tæpperensning

Modsat hvad mange tror, så er det faktisk bedre for indeklimaet i din bolig, at have tæpper på gulvene, hvis de velogmærket er rene.

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil har offentliggjort en undersøgelse, der viser, at i rum med gulvtæpper – er der væsentligt mindre svævestøv. Dette skyldes, at støvet binder sig til gulvtæpperne.

I forbindelse med undersøgelsen, bemærker eksperter fra Astma-Allergi Forbundet dog, at tæpper skal rengøres effektivt og jævnligt, da de ellers kan være med til at forringe indeklimaet.

tæpperens pris Ringsted
Tæpperenser på arbejde
LAD OS FJERNE PLETTER OG SNAVS

Derfor skal du vælge Rene Tæpper

Rensning af ægte tæpper i Ringsted

35 års erfaring

Du kan trygt overlade dine tæpper og møbler til os. Vi er et dedikeret team, der har arbejdet med rensning af tæpper og møbler i mere end 35 år. Det betyder, at uanset hvilken plet eller skade du kommer med, så har vi erfaringen til at fjerne eller udbeder skaden. Vi har nemlig prøvet det før.
Tæpperenser maskine fra Rene Tæpper

Skånsom rensning

Når du får Rene Tæpper til at rense dine tæpper, er du sikret den mest skånsomme rensning.  Vi bruger den mest moderne teknologi, miljøskånsomme produkter og kombineret med vores erfaring, behøver vi ikke bruge farlige og kemiske stoffer for at rense dine tæpper. Det er nemlig bedst for dig og for vores natur.
Tæpperenser på arbejde i Ringsted

Spar op til 40%

Hos Rene Tæpper får du ikke kun forsikringsgaranti. Vi giver dig også 100% prisgaranti. Vi matcher altid vores konkurrenter på prisen og er op til 40% billigere. Naturligvis uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vores arbejde er først slut, når du er tilfreds.
ANMELDELSER FRA VORES KUNDER

Vores kunder elsker rene tæpper

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af ‘Rene Tæpper’. Fantastiske og søde mennesker, der hele vejen igennem hjalp med gode råd og vejledning.

De fik sgu rødvinen af tæppet. Tusind tak til hele holdet <3.

Simon Jakobsen, Kbh. V
Facebook-anmeldelse
Vi har fået renset et par tæpper hos ‘Rene Tæpper’. Det var en virkelig god oplevelse, tæpperne blev rene og pletterne som jeg havde lært at leve med forsvandt.

Jeg vil gerne anbefale dem! God oplevelse!!

Familien Frimod, Amager
Facebook-anmeldelse
Jeg har aldrig før fået så god en oplevelse med service og pris. Jeg skulle have vasket to tæpper og ‘Rene Tæpper’ kom til tiden og leverede dem igen. 

De var perfekte rene og dejlige igen. Store anbefalinger herfra.

Torben Jansen, Hundige
Facebook-anmeldelse

BILLIG MØBEL- OG TÆPPERENS

Møbel og tæpperensning i hele Ringsted

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, er vi klar med professionel tæpperensning. Har du væg-til-væg tæpper, som er blevet beskidte eller har været udsat for vandskader, er vi klar til at rykke ud med vores mobile tæpperenser, hvor vi kan vaske, rense og imprægnere dine tæpper hjemme hos dig.

 

Har du løse tæpper, som f.eks. ægte tæpper, kelim tæpper eller designer tæpper kan det være en fordel, at vi får tæpperne til vores store tæpperenseri i Karlslunde, hvor vi har endnu flere muligheder for at rense dine tæpper. Se kørselsvejledning fra Ringsted til Rene Tæpper i Karlslunde her.

 

Uanset hvor du bor i Ringsted Kommune, om det er i selve Ringsted, Benløse, Jystrup, Vigersted eller Kværkeby så henter og bringer vi naturligvis i hele Ringsted kommune for kun 200,- kr.

Møbelrensning og sofarens i Ringsted
imprægnering af tæpper
Spørgsmål og svar

FAQ om tæpperensning

Tæpperens i Ringsted

Hvad koster det at få renset et tæppe i Ringsted?

Alt afhængig af hvilket tæppe, der skal renses, så starter prisen på professionel tæpperens fra 79,- kr pr. m2.

Ryatæpper, håndtuftede tæpper, maskinlavede tæpper koster fra 195,- pr. m2, mens ægte tæpper koster fra 245,- kr pr m2. Priserne er indhentet juni 2022.

Vi henter og bringer i hele Ringsted kommune for 200,- pr ordre.

Hvad kan jeg rense tæpper med?

Almindelige pletter kan meget ofte fjernes med helt almindelig sæbevand. Opløs sæbespåner i lunken vand, som herefter knides på pletten med en ren klud. Lad det sidde i 15-20 minutter, hvorefter du drysser kartoffelmel på den våde plet. Melet suger fugen op og tæppet kan derefter støvsuges.

Henter og bringer I tæpper og møbler til rensning?

Vi henter og bringer tæpper og møbler i hele Køge kommune for blot 200,- pr ordre. Kontakt vores kundeservice og aftal tidspunkt, så henter vi dine tæpper og møbler og kører dem til vores renseri i Karlslunde.

Kan I rense tæpper hjemme hos mig?

Hvis du har store tæpper eller væg-til-væg tæpper, som trænger til at blive renset, er vi naturligvis altid klar til at rykke ud med vores mobile tæpperenser i hele Ringsted. Vi renser dine tæpper skånsomt hjemme hos dig selv og få timer efter vi er færdige, kan du igen stille møbler tilbage på dine helt rene tæpper.

Kan I fjerne hår, lugt og urin fra dyr?

Urin og lugt fra dyr kan være svært at få af et tæppe, da lugten ofte sidder meget dybt i tæppet. Vores effektive vask, skånsom rensning og en efterfølgende desinficering af tæppet fjerner både lugt og alle de usynlige bakterier.

Ingen opgave er for lille eller for langt væk til at vi rykker ud

Selv om vores store møbel og tæpperenseri ligger i Karlslunde, syd for København, er vi altid klar til at køre ud og hjælpe vores kunder i hele Danmark med stor og små tæpperens og møbelrens opgaver.

Herunder kan du se de områder, hvor du ofte vil se vores mobile møbel og tæpperenser-biler:

København  -  Roskilde  -  Frederiksberg  -  Brøndby  -  Valby  -  Køge  -  Ringsted  -  Næstved - Taastrup  -  Amager  -  Kongens Lyngby  -  Gentofte  -  Farum  -  Hillerød   -  Frederikssund  -  Frederiksværk  -  Helsingør  - Holbæk - Vordingborg - Lolland/Falster -  Fyn

KONTAKT RENE TÆPPER

 

VI BOR
Svejsegangen 2, 2690 Karlslunde

ÅBNINGSTIDER

Mandag-Torsdag        08:00-16:00
Fredag                          08:00-12:00

TELEFONTIDER
Mandag-Fredag        08:00-19:00
Weekend                   08:00-17:00