+45 30 32 32 32
Vælg en side

Professionel tæpperensning i Helsingør

Overlad ikke dine tæpper til hvem som helst. Rene Tæpper har mere end 35 års erfaring og vi er eksperter i møbel- og tæpperens i Helsingør for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Spar op til 40% på prisen

Miljøvenlig rens

Vi henter og bringer

100% tilfredshedsgaranti

Tæpperensning Helsingør

BILLIG MØBEL- OG TÆPPERENS

Spar op til 40% på rensning af tæpper og møbler i Helsingør

På udkig efter billig møbel- og tæpperensning i Helsingør? Så er du havnet det rigtige sted.

 

Hos Rene Tæpper har vi nogle af Danmarks billigste priser og ofte vil du kunne spare op til 40% hos os. Vis os et tilbud fra en af vores konkurrenter og vi vil med garanti matche deres pris.

SPAR OP TIL 40% PÅ PRISEN

Få et tilbud på møbel- og tæpperensning i Helsingør

Vælg filerIngen filer valgtGodkendte filtyper: jpg, jpeg, jpe, png. Maksimal filstørrelse: 50 MB

Tæpperenser fra Rene Tæpper

VI HENTER OG BRINGER I HELE Helsingør KOMMUNE

Gør dit hjem sundere med rene tæpper

Tæpperensning

Forlæng dine tæppers levetid med professionel tæpperensning. Vi vasker, renser og imprægnerer alle former for tæpper, herunder ægte tæpper, kelim tæpper og væg-til-væg tæpper.

Sofarens Helsingør

Møbelrensning

Med vores professionelle møbelrensning fjerner vi pletter og snavs fra dine polstrede møbler, så de bliver som nye igen. Husk at vi har hente og bringe service, men at vi også kan foretage f.eks. sofarens hjemme hos dig.

Møbelrensning Helsingør

Rens af topmadras

Få en 100% ren og bakteriefri madras med vores effektive madrasrens i Helsingør. Din topmadras får længere levetid og du slipper for at dele natten med støvmider og bakterier.

Madrasrens Helsingør

Reparation af tæpper

Forlæng dine ægte tæppers levetid med professionel tæppereparation. Vi mere end 35 års erfararing med tæppereparation og kan i mange tilfælde udbedre skader, i form af slitage, huller og revner. 

Rensning af Topmadras Helsingør

SÅ NEMT FÅR DU RENE TÆPPER

Klar til at få renset dine tæpper?

1. Få et tilbud

Klik på knappen her under og få et tilbud på rensning af tæpper og møbler. Du modtager et tilbud indenfor 24 timer.

2. Vi renser og vasker

Når tilbudet er godkendt af dig, trækker vi i arbejdstøjet. Vi henter og bringer i hele Helsingør, eller renser hjemme hos dig.

3. Nyd rene møbler og tæpper

Nyd dine rene og nyvaskede møbler og tæpper – og glæd dig over, at indeklimaet i dit hjem er blevet sundere.

SLIP AF MED BATKERIER OG STØV

Få et bedre indeklima med effektiv tæpperensning

Modsat hvad mange tror, så er det faktisk bedre for indeklimaet i din bolig, at have tæpper på gulvene, hvis de velogmærket er rene.

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil har offentliggjort en undersøgelse, der viser, at i rum med gulvtæpper – er der væsentligt mindre svævestøv. Dette skyldes, at støvet binder sig til gulvtæpperne.

I forbindelse med undersøgelsen, bemærker eksperter fra Astma-Allergi Forbundet dog, at tæpper skal rengøres effektivt og jævnligt, da de ellers kan være med til at forringe indeklimaet.

tæpperens pris Helsingør
Tæpperens Helsingør
Tæpperenser på arbejde i Helsingør

LAD OS FJERNE PLETTER OG SNAVS

Derfor skal du vælge Rene Tæpper

Rensning af ægte tæpper i Helsingør

35 års erfaring

Du kan trygt overlade dine tæpper og møbler til os. Vi er et dedikeret team, der har arbejdet med rensning af tæpper og møbler i mere end 35 år. Det betyder, at uanset hvilken plet eller skade du kommer med, så har vi erfaringen til at fjerne eller udbeder skaden. Vi har nemlig prøvet det før. 

Tæpperenser maskine fra Rene Tæpper

Skånsom rensning

Når du får Rene Tæpper til at rense dine tæpper, er du sikret den mest skånsomme rensning.  Vi bruger den mest moderne teknologi, miljøskånsomme produkter og kombineret med vores erfaring, behøver vi ikke bruge farlige og kemiske stoffer for at rense dine tæpper. Det er nemlig bedst for dig og for vores natur.

Tæpperenser på arbejde i Helsingør

Spar op til 40%

Hos Rene Tæpper får du ikke kun forsikringsgaranti. Vi giver dig også 100% prisgaranti. Vi matcher altid vores konkurrenter på prisen og er op til 40% billigere. Naturligvis uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vores arbejde er først slut, når du er tilfreds. 

ANMELDELSER FRA VORES KUNDER

Vores kunder elsker rene tæpper

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af ‘Rene Tæpper’. Fantastiske og søde mennesker, der hele vejen igennem hjalp med gode råd og vejledning.

De fik sgu rødvinen af tæppet. Tusind tak til hele holdet <3.

Simon Jakobsen, Kbh. V
Facebook-anmeldelse

Vi har fået renset et par tæpper hos ‘Rene Tæpper’. Det var en virkelig god oplevelse, tæpperne blev rene og pletterne som jeg havde lært at leve med forsvandt.

Jeg vil gerne anbefale dem! God oplevelse!!

Familien Frimod, Amager
Facebook-anmeldelse

Jeg har aldrig før fået så god en oplevelse med service og pris. Jeg skulle have vasket to tæpper og ‘Rene Tæpper’ kom til tiden og leverede dem igen. 

De var perfekte rene og dejlige igen. Store anbefalinger herfra.

Torben Jansen, Hundige
Facebook-anmeldelse

BILLIG MØBEL- OG TÆPPERENS

Møbel og tæpperensning i hele Helsingør

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, er vi klar med professionel tæpperensning. Har du væg-til-væg tæpper, som er blevet beskidte eller har været udsat for vandskader, er vi klar til at rykke ud med vores mobile tæpperenser, hvor vi kan vaske, rense og imprægnere dine tæpper hjemme hos dig.

 

Har du løse tæpper, som f.eks. ægte tæpper, kelim tæpper eller designer tæpper kan det være en fordel, at vi får tæpperne til vores store tæpperenseri i Karlslunde, hvor vi har endnu flere muligheder for at rense dine tæpper. Se kørselsvejledning fra Helsingør til Rene Tæpper i Karlslunde her.

 

Uanset hvor du bor i Helsingør Kommune, om det er i selve Helsingør eller Snekkersten, Espergærde, Hornbæk, Kvistgård eller Hellebæk så henter og bringer vi naturligvis i hele Helsingør kommune for kun 200,- kr.

Møbelrensning og sofarens i Helsingør
imprægnering af tæpper

Spørgsmål og svar

FAQ om tæpperensning

Tæpperens i Helsingør

Hvad koster det at få renset et tæppe i Helsingør?

Alt afhængig af hvilket tæppe, der skal renses, så starter prisen på professionel tæpperens fra 79,- kr pr. m2.

Ryatæpper, håndtuftede tæpper, maskinlavede tæpper koster fra 195,- pr. m2, mens ægte tæpper koster fra 245,- kr pr m2. Priserne er indhentet juni 2022.

Hvad kan jeg rense tæpper med?

Almindelige pletter kan meget ofte fjernes med helt almindelig sæbevand. Opløs sæbespåner i lunken vand, som herefter knides på pletten med en ren klud. Lad det sidde i 15-20 minutter, hvorefter du drysser kartoffelmel på den våde plet. Melet suger fugen op og tæppet kan derefter støvsuges. 

Henter og bringer I tæpper og møbler til rensning?

Vi henter og bringer tæpper og møbler i hele Helsingør kommune for blot 200,- pr ordre. Kontakt vores kundeservice og aftal tidspunkt, så henter vi dine tæpper og møbler og kører dem til vores renseri i Karlslunde. 

Kan I rense tæpper hjemme hos mig?

Hvis du har store tæpper eller væg-til-væg tæpper, som trænger til at blive renset, er vi naturligvis altid klar til at rykke ud med vores mobile tæpperenser i hele Helsingør. Vi renser dine tæpper skånsomt hjemme hos dig selv og få timer efter vi er færdige, kan du igen stille møbler tilbage på dine helt rene tæpper. 

Kan I fjerne hår, lugt og urin fra dyr?

Urin og lugt fra dyr kan være svært at få af et tæppe, da lugten ofte sidder meget dybt i tæppet. Vores effektive vask, skånsom rensning og en efterfølgende desinficering af tæppet fjerner både lugt og alle de usynlige bakterier.

Ingen opgave er for lille eller for langt væk til at vi rykker ud

Selv om vores store møbel og tæpperenseri ligger i Karlslunde, syd for København, er vi altid klar til at køre ud og hjælpe vores kunder i hele Danmark med stor og små tæpperens og møbelrens opgaver.

Herunder kan du se de områder, hvor du ofte vil se vores mobile møbel og tæpperenser-biler:

København  -  Roskilde  -  Frederiksberg  -  Brøndby  -  Valby  -  Køge  -  Ringsted  -  Næstved - Taastrup  -  Amager  -  Kongens Lyngby  -  Gentofte  -  Farum  -  Hillerød   -  Frederikssund  -  Frederiksværk  -  Helsingør  - Holbæk - Vordingborg - Lolland/Falster -  Fyn

KONTAKT RENE TÆPPER

 

VI BOR
Svejsegangen 2, 2690 Karlslunde

ÅBNINGSTIDER

Mandag-Torsdag        08:00-16:00
Fredag                          08:00-12:00

TELEFONTIDER
Mandag-Fredag        08:00-19:00
Weekend                   08:00-17:00