Har du brug for tæpperens i København?

TÆPPERENS
KØBEHAVN

Vi er hovedstadens eksperter i møbel- og tæpperens i bedste kvalitet. Vi renser både for private, virksomheder og offentlige institutioner i København.

RENE TÆPPER I KØBENHAVN

Vi bruger kun miljørigtige produkter

Få besøg af tæpperens-specialist i København

På udkig efter møbel og tæpperensning i København. Så er du havnet det rigtige sted.

Små og store tæpper bliver ofte brugt i lejligheder i indre Købehavn, da de kan være med til at dæmpe lyden fra dig selv og dine naboer. Tæpper i en københavner-lejlighed kan også være med til at regulere temperaturen.

Men du skal sørge for at rense dine tæpper, så de ikke ender med at være skadelige for indeklimaet i lejligheden eller huset.

Vi fjerner pletter fra møbler og tæpper

Det værste der kan ske, når vi køber et flot nyt tæppe – er at der kommer grimme pletter på. Det kan være et af husdyrene der har haft et uheld, børnene der har tabt koppen med saftevand eller mor eller far, der har haft spildt lidt af tæppernes værste fjende – rødvin.

Men bare rolig.

Professionel tæpperensning

Bor du i København eller Hovedstadsområdet, så kan Rene Tæpper sende en ekspert ud til dig, der kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Også selvom det er en gammel plet på et ældre tæppe.

Kræver dit tæppe en stor rengøring og desinficering, så kommer vi gerne ud til dig og henter tæppet. Vi afleverer det også igen, så snart det er renset og rent

Rensning af tæpper i København

SKAL VI RENSE DINE TÆPPER I KØBENHAVN?

+

Vi henter og bringer

}

Hurtig levering

5 stjernet service

Derfor er tæpperens særligt vigtigt i København

Boliger i København er typisk mindre end i resten af landet og derfor er der automatisk kortere vej fra grus, græs og jord udenfor – til dine tæpper indenfor.

Bor du længere væk fra Hovedstaden bliver husene større og indeholder måske endda en baggang eller et bryggers. Her er der sjældent gulvtæppe og derfor er der større chance for at fodtøjet kommer af – inden vi kommer ind på gulvtæppet.

Men om du bor i København, Storkøbenhavn eller i andre dele af landet – så er det en rigtig god idé, at bruge tæpper i hjemmet.

Få et bedre indeklima med effektiv tæpperensning

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil har offentliggjort en undersøgelse, der viser, at i rum med gulvtæpper – er der væsentligt mindre svævestøv. Dette skyldes, at støvet binder sig til gulvtæpperne.

I forbindelse med undersøgelsen, bemærker eksperter fra Astma-Allergi Forbundet  dog, at tæpper skal rengøres effektivt og jævnligt, da de ellers kan være med til at forringe indeklimaet. 

Tæpperens København
Tæpperens af ægte tæpper

Bakterier pr. cm2 på et beskidt tæppe

Antal dage bakterier kan leve på et tæppe

Tips og tricks fra Rene Tæpper i København

Vask af tæpper

Fjern trykmærker på gulvtæppet

Alle med gulvtæpper har prøvet, at der er mærker efter borde, stole eller skabe – der har stået i mange år på det samme sted. 

Men det kan du nemt løse selv med isterninger.

Læg nogle isterninger på stedet, hvor der er trykmærker og så snart de er smeltet skal du trykke forsigtigt med et håndklæde oven på mærkerne. Pas på ikke at trykke for hårdt.

Det næste du skal gøre er, at lægge et fugtigt håndklæde over mærkerne og stryge dem. Husk, at stille strygejernet på bomuldsprogram.

Lige inden gulvtæppet bliver helt tørt skal du stoppe med at stryge. Nu skal du blot lade gulvtæppet lufttørre det sidste og herefter kradse blidt i tæppet – så rejser tæppet sig igen.

Løft dit gulvtæppe med en spiseske

Hvis dit gulvtæppe er blevet lidt træt med årene og måske hænger hårene mere end de står oprejst, så er der faktisk et nemt lille trick du kan bruge.

Du skal bruge en forstøverflaske med en blanding af lige dele eddike og vand. Er det et mindre område, kan du for eksempel bruge en halv deciliter eddike og en halv deciliter vand.

Når du har brugt forstøveren udover gulvtæppet skal du lade væsken virke et stykke tid og derefter tørre af. Men kun lige det øverste væske.

Imens tæppet lufttørrer skal du løbe en spiseske på langs nede i tæppet. Så rejser hårene sig op igen. 

Hos Rene Tæpper renser vi dine tæpper og sørger for, at de kommer til at dufte fantastisk igen.

Vil du selv rense duften fra dine tæppe, så bland 10-20 dråber af din yndlings-duftolie med en dåse med bagepulver.

Ryst det godt og lad det tørre helt og drys det udover dit tæppe. Lad det sidde i 5-10 minutter og støvsug det bagefter.

VORES KUNDER ELSKER RENE tæpper

Tæpperenser

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af ‘Rene Tæpper’. Fantastiske og søde mennesker, der hele vejen igennem hjalp med gode råd og vejledning.

De fik sgu rødvinen af tæppet. Tusind tak til hele holdet <3.

Simon Jakobsen, Kbh. V
Facebook-anmeldelse

Tæpperenser

Vi har fået renset et par tæpper hos ‘Rene Tæpper’.

Det var en virkelig god oplevelse, tæpperne blev rene og pletterne som jeg havde lært at leve med forsvandt.

Jeg vil gerne anbefale dem! God oplevelse!!

Familien Frimod, Amager
Facebook-anmeldelse

Tæpperenser

Jeg har aldrig før fået så god en oplevelse med service og pris. Jeg skulle have vasket to tæpper og ‘Rene Tæpper’ kom til tiden og leverede dem igen. 

De var perfekte rene og dejlige igen. Store anbefalinger herfra.

Torben Jansen, Hundige
Facebook-anmeldelse

Rensning af tæpper i København

Hos Rene Tæpper tilbyder vi at hente og bringe dine tæpper eller møbler der skal renses. Vi kører dagligt i hele København og kommer ofte til Fyn og Jylland.

Det er ikke vigtigt om du bor i midten af København eller om du bor i yderområderne eller Storkøbenhavn.

Vi har chauffører klar til at hente dine tæpper til rens, ligesom vi gerne udfører rensning af dine væg-til-væg tæpper hos dig på et tidspunkt, der passer dig bedst.

 

Miljøvenlig rensning

Vi bruger altid den nyeste og mest moderne teknologi, når vi renser tæpper. Vi behøver ikke bruge alle mulige farlige og kemiske stoffer for at rense tæpper.

Vores teknik består i, at vi frigører og ’løfter’ skidtet fra det inderste af tæppets fibre. Dermed sker der en dybdevirkende og langtidsholdbar rens af ethvert tæppe.

Det er ikke de kemiske og sundhedsskadelige produkter, der er afgørende for et flot renset tæppe. 

Vil du vide mere om vores arbejdsmetoder hos Rene Tæpper og vores erfaring med rens af tæpper og møbelrens – så klik her.

MILJØVENLIG TÆPPERENSNING KØBENHAVN

Tæpperens i København

Vi er eksperter i rensning af dine tæpper med det nyeste og mesy professionelle udstyr. Vi bruger altid de mest miljøvenlige rensemidler og sørger altid for, at dine tæpper får en skinnende ren og helt tør overflade – på få timer. 

rens af ægte tæpper i Kbh.

Særligt ægte tæpper har en vigtig struktur, som kræver at behandligen af tæpperne foregår professionelt. Vi renser også ægte tæpper, med høj værdi og sarte materialer. Kontakt vores tæpperensere, så vi kan hjælpe dig.

Møbelrens i Hovedstaden

Vi er uddannet og trænet i at yde professionel rensning og vejledning i forbindelse med både tæpperens og møbelrens. Hos Rene Tæpper holder vi altid hvad vi lover – og du vil hurtigt mærke, at du er mere end bare en kunde hos os. 

KONTAKT RENE TÆPPER

15 + 11 =

 

VI BOR
Svejsegangen 2, 2690 Karlslunde

ÅBNINGSTIDER

Mandag-Torsdag        08:00-16:00
Fredag                          08:00-12:00

TELEFONTIDER
Mandag-Fredag        08:00-19:00
Weekend                   08:00-17:00