+45 30 32 32 32
Vælg en side

Professionel Tæpperensning i Hillerød

Overlad ikke dine tæpper og møbler til hvem som helst. Rene Tæpper har mere end 35 års erfaring og vi er eksperter i møbel- og tæpperens i Hillerød for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Spar op til 40% på prisen
Miljøvenlig rens
Vi henter og bringer
100% tilfredshedsgaranti
Tæpperensning Hillerød

BILLIG MØBEL- OG TÆPPERENS

Spar op til 40% på rensning af tæpper og møbler i Hillerød

På udkig efter billig møbel- og tæpperensning i Hillerød? Så er du havnet det rigtige sted.

 

Hos Rene Tæpper har vi nogle af Danmarks billigste priser og ofte vil du kunne spare op til 40% hos os. Vis os et tilbud fra en af vores konkurrenter og vi vil med garanti matche deres pris.

SPAR OP TIL 40% PÅ PRISEN

Få et tilbud på møbel- og tæpperensning i Hillerød

Tæpperenser fra Rene Tæpper i Hillerød

VI HENTER OG BRINGER I HELE Hillerød

Gør dit hjem sundere med rene tæpper

Tæpperensning

Forlæng dine tæppers levetid med professionel tæpperensning. Vi vasker, renser og imprægnerer alle former for tæpper, herunder ægte tæpper, kelim tæpper og væg-til-væg tæpper.
Sofarens Vordingborg

Møbelrensning

Med vores professionelle møbelrensning fjerner vi pletter og snavs fra dine polstrede møbler, så de bliver som nye igen. Husk at vi har hente og bringe service, men at vi også kan foretage f.eks. sofarens hjemme hos dig.
Møbelrensning Vordingborg

Rens af topmadras

Professionel rensning af din topmadras giver dig en 100% ren og bakteriefri madras. Din topmadras får længere levetid og du slipper for at dele natten med støvmider og bakterier.
Madrasrens Vordingborg

Reparation af tæpper

Forlæng dine ægte tæppers levetid med professionel tæppereparation. Vi mere end 35 års erfararing med tæppereparation og kan i mange tilfælde udbedre skader, i form af slitage, huller og revner.
Rensning af Topmadras Vordingborg
SÅ NEMT FÅR DU RENE TÆPPER

Klar til at få renset dine tæpper?

1. Få et tilbud

Klik på knappen her under og få et tilbud på rensning af tæpper og møbler. Du modtager et tilbud indenfor 24 timer.

2. Vi renser og vasker

Når tilbudet er godkendt af dig, trækker vi i arbejdstøjet. Vi henter og bringer i hele Vordingborg kommune eller renser hjemme hos dig.

3. Nyd rene møbler og tæpper

Nyd dine rene og nyvaskede møbler og tæpper – og glæd dig over, at indeklimaet i dit hjem er blevet sundere.

SLIP AF MED BATKERIER OG STØV

Få et bedre indeklima med effektiv tæpperensning

Indeklimaet i dit hjem eller på kontoret kan forbedres betydeligt med professionel tæpperensning og imprægnering af tæpper fra Rene Tæpper.

Tæpperensning hjælper med at fjerne støv, snavs, allergener og andre forurenende stoffer, der kan ophobes i tæpper, mens imprægnering af tæpper hjælper med at beskytte dem mod snavs, uheld med kæledyr og anden fugt.

Kombinationen af tæpperensning og imprægnering af tæpper bidrager til et sundere og mere behageligt indeklima i dit hjem eller på dit kontor.

Rene tæpper ser bare bedre ud, lugter bedre og holder længere, og imprægnering hjælper dem med at beskytte dem og holder dem pæne i længere tid. Det  er med til at forlænge levetiden for dine tæpper og bevare tæppernes farve og udseende.

Vi bruger kun miljøvenlig tæpperens

Hos Rene Tæpper bruger vi kun specialudviklede produkter, der er effektive og miljøvenlige, og som ikke skader tæpperne. Så du kan føle dig tryg ved at få rengjort dine gulvtæpper hos os.

Familie i Hillerød, der har fået renset tæpper
Tæpperens Vordingborg
Tæpperenser på arbejde i Vordingborg
LAD OS FJERNE PLETTER OG SNAVS

Derfor skal du vælge Rene Tæpper

Rensning af ægte tæpper i Hillerød

35 års erfaring

Du kan trygt overlade dine tæpper og møbler til os. Vi er et dedikeret team, der har arbejdet med rensning af tæpper og møbler i mere end 35 år. Det betyder, at uanset hvilken plet eller skade du kommer med, så har vi erfaringen til at fjerne eller udbeder skaden. Vi har nemlig prøvet det før.
Tæpperenser maskine fra Rene Tæpper i Hillerød

Skånsom rensning

Når du får Rene Tæpper til at rense dine tæpper, er du sikret den mest skånsomme rensning.  Vi bruger den mest moderne teknologi, miljøskånsomme produkter og kombineret med vores erfaring, behøver vi ikke bruge farlige og kemiske stoffer for at rense dine tæpper. Det er nemlig bedst for dig og for vores natur.
Tæpperenser på arbejde i Hillerød

Spar op til 40%

Hos Rene Tæpper får du ikke kun forsikringsgaranti. Vi giver dig også 100% prisgaranti. Vi matcher altid vores konkurrenter på prisen og er op til 40% billigere. Naturligvis uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vores arbejde er først slut, når du er tilfreds.
ANMELDELSER FRA VORES KUNDER

Vores kunder elsker rene tæpper

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af ‘Rene Tæpper’. Fantastiske og søde mennesker, der hele vejen igennem hjalp med gode råd og vejledning.

De fik sgu rødvinen af tæppet. Tusind tak til hele holdet <3.

Simon Jakobsen, Kbh. V
Facebook-anmeldelse
Rene Tæpper i Vordingborg
Vi har fået renset et par tæpper hos ‘Rene Tæpper’. Det var en virkelig god oplevelse, tæpperne blev rene og pletterne som jeg havde lært at leve med forsvandt.

Jeg vil gerne anbefale dem! God oplevelse!!

Familien Frimod, Amager
Facebook-anmeldelse
Anmeldelse af Rene Tæpper i Vordingborg
Jeg har aldrig før fået så god en oplevelse med service og pris. Jeg skulle have vasket to tæpper og ‘Rene Tæpper’ kom til tiden og leverede dem igen. 

De var perfekte rene og dejlige igen. Store anbefalinger herfra.

Torben Jansen, Hundige
Facebook-anmeldelse
Erfaring med Rene Tæpper i Vordingborg

BILLIG MØBEL- OG TÆPPERENS

Møbel og tæpperensning i hele Hillerød kommune

Møbel- og tæpperensning i hele Hillerød kommune er en af de tjenester, som vi tilbyder vores kunder. Vi bringer vores mobile tæpperenser direkte til dig, så vi kan rense og imprægnere dine store møbler og væg-til-væg tæpper, så de ser ud som nye igen.

Vi er også specialister i rensning af gulvtæpper, ægte tæpper og designer tæpper. Hos Rene Tæpper har vi et topmoderne tæpperenseri i Karlslunde, hvor vi har endnu flere muligheder for at gøre dine tæpper som nye igen.

Du kan finde kørselsvejledning fra Hillerød til Rene Tæpper i Karlslunde her på vores hjemmeside. Uanset om du bor i Hillerød, Skævinge, Gørløse, Nødebo eller Store Lyngby, så henter og bringer vi dine tæpper i hele kommunen for kun 200,- kr.

Møbelrensning og sofarens i Hillerød
imprægnering af tæpper i Vordingborg
Spørgsmål og svar

FAQ om tæpperensning

Tæpperens i Hillerød

Henter I tæpper og møbler til rens i Hillerød?

Vi henter og bringer tæpper og møbler i hele Hillerød kommune for blot 200,- pr ordre. Kontakt vores kundeservice og aftal tidspunkt, så henter vi dine tæpper og møbler og kører dem til vores renseri i Karlslunde.

Hvad koster tæpperensning i Hillerød?

Alt afhængig af hvilket tæppe, der skal renses, så starter prisen på professionel tæpperens fra 90,- kr pr. m2.

Ryatæpper, håndtuftede tæpper, maskinlavede tæpper koster fra 195,- pr. m2, mens ægte tæpper koster fra 245,- kr pr m2.

Priserne er indhentet august 2023.

Hvad kan jeg rense tæpper med?

Almindelige pletter kan meget ofte fjernes med helt almindelig sæbevand. Opløs sæbespåner i lunken vand, som herefter knides på pletten med en ren klud. Lad det sidde i 15-20 minutter, hvorefter du drysser kartoffelmel på den våde plet. Melet suger fugen op og tæppet kan derefter støvsuges.

Kan I rense tæpper hjemme hos mig?

Hvis du har store tæpper eller væg-til-væg tæpper, som trænger til at blive renset, er vi naturligvis altid klar til at rykke ud med vores mobile tæpperenser i hele Hillerød Kommune. Vi renser dine tæpper skånsomt hjemme hos dig selv og få timer efter vi er færdige, kan du igen stille møbler tilbage på dine helt rene tæpper.

Kan I fjerne hår, lugt og urin fra dyr?

Urin og lugt fra dyr kan være svært at få af et tæppe, da lugten ofte sidder meget dybt i tæppet. Vores effektive vask, skånsom rensning og en efterfølgende desinficering af tæppet fjerner både lugt og alle de usynlige bakterier.

Ingen opgave er for lille eller for langt væk til at vi rykker ud

Selv om vores store møbel og tæpperenseri ligger i Karlslunde, syd for København, er vi altid klar til at køre ud og hjælpe vores kunder i hele Danmark med stor og små tæpperens og møbelrens opgaver.

Herunder kan du se de områder, hvor du ofte vil se vores mobile møbel og tæpperenser-biler:

København  -  Roskilde  -  Frederiksberg  -  Brøndby  -  Valby  -  Køge  -  Ringsted  -  Næstved - Taastrup  -  Amager  -  Kongens Lyngby  -  Gentofte  -  Farum  -  Hillerød   -  Frederikssund  -  Frederiksværk  -  Helsingør  - Holbæk - Vordingborg - Lolland/Falster -  Fyn

KONTAKT RENE TÆPPER

 

VI BOR
Svejsegangen 2, 2690 Karlslunde

ÅBNINGSTIDER

Mandag-Torsdag        08:00-16:00
Fredag                          08:00-12:00

TELEFONTIDER
Mandag-Fredag        08:00-19:00
Weekend                   08:00-17:00