+45 30 32 32 32
Vælg en side

Har du brug for tæpperens på Fyn?

TÆPPERENS
PÅ FYN

Har du spørgsmål om rens af tæpper eller møbelrens, så tag endelig fat i os. Vi er hele Fyns eksperter i møbel- og tæpperens i bedste kvalitet. Vi renser både for private, virksomheder og offentlige institutioner på hele Fyn.

RENE TÆPPER PÅ FYN

Vi bruger kun miljørigtige produkter

Tæpperens-eksperten på Fyn

Hvis du har brug for hjælp til rensning af dine tæpper på Fyn. Så skal vi nok hjælpe dig. Vi hedder Rene Tæpper, fordi det er dét vi er gode til.

Det er meget normalt, at danske boliger har tæpper på gulvet. Det kan både være i Storby-lejlighederne i Odense eller parcelhusene på resten af Fyn.

Vi danskere foretrækker gulvtæpper, da de både er smukke og elegante – men også fordi de er med til at dæmpe lyde i huset.

Bor du i en lejlighed på Fyn, så vil du sikkert også nyde fordele af en bedre regulering af temperaturen – hvis du har tæpper.

Men har du tæpper – er det vigtigt, at du også sørger for, at rense tæpperne. Uplejede og urensede tæpper er skadelige for indeklimaet i lejligheden eller huset.

Rensning af tæpper på Fyn

Tæpperens på Fyn fjerner pletter

Har du et tæppe med stor værdi, det kan enten være et arvestykke eller måske et tæppe du har brugt mange penge på – så er der et par gode grunde til at sørge for at dit tæppe ikke ‘går til’ i gamle pletter.

Pletter kan komme fra spildte drikkevarer eller det kan være et af husdyrene der har haft et uheld eller bare beskidte poter. Hvis du har børn, kan de tabe koppen med saftevand eller værst af alt – det kan være mor eller far, der har haft spildt lidt af tæppernes værste fjende – rødvin.

Men bare rolig. Lige meget hvilken let der er kommet på tæppet eller møblerne. Rene Tæpper kan rense og fjerne pletten.

Professionel tæpperensning på Fyn

Hvis du er så heldig, at bo i dejlige Odense eller fantastiske Fyn, så kan Rene Tæpper sende en tæppe-ekspert ud til dig – og vi skal nok sørge for at fjerne selv de værste pletter på tæpperne. Også selvom du er i tvivl og selvom det er et gammelt tæppe og en gammel plet.

Hvis ikke det er noget vi kan rense på stedet – så så kommer vi gerne ud til dig og henter tæppet. Vi afleverer det tilbage til dig igen, så snart vi har rengjort og desinficeret tæppet.

 

SKAL VI RENSE DINE TÆPPER PÅ FYN?

+

Vi henter og bringer

}

Hurtig levering

5 stjernet service

Derfor er tæpperens særligt vigtigt

Når vi kortlægger boliger og bebyggelse på Fyn og i øens største by, Odense – så er det typisk huse, der ligger i smukke grønne områder eller i boliger i Odense. Særligt er lejligheder i Odense typisk mindre end på resten af Fyn og derfor er der automatisk kortere vej fra grus, græs og jord udenfor – til dine tæpper indenfor.

Bor du ikke i Odense er dit hus eller lejlighed formentligt større, end hvis du bor i øens største by. Hvis du bor i stort hus, er der en relativ stor chance for, at din bolig indeholder en baggang eller et bryggers. Det er meget sjældent, at vi har gulvtæppe i vores baggang, da det er her fodtøjet tages af og placeres.

Har du ingen baggang eller bryggers – er risikoen for at tage snavs med ind på gulvtæpperne – meget større.

Få et bedre indeklima med effektiv tæpperensning

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil offentliggjorde for nogle år siden en undersøgelse, der viser, at hvis du har et rum med gulvtæpper, findes der meget mindre svævestøv i rummet. Det er simpelthen fordi, at svævestøvet binder sig til gulvtæpperne.

Fakta om svævestøv: Svævestøv er små, luftfbårne partikler af sod, tungmetaller, bly, med mere fra forbrændingsprocesser. Svævestøv kan holde sig svævende i dagevis. De mindste partikler kan komme ned i lungernes forgreninger og kan give lungekræft.

I forbindelse med undersøgelsen fra Dansk Mode & Textil understreger eksperter fra Astma-Allergi Forbundet, at tæpper og gulvtæpper skal rengøres jævnligt og effektivt, da tæppernes ellers forringer indeklimaet væsentligt. 

Tæpperens Fyn
Tæpperens af ægte tæpper

Bakterier pr. cm2 på et beskidt tæppe

Antal dage bakterier kan leve på et tæppe

Tips og tricks fra Rene Tæpper på Fyn

Vask af tæpper

Fjern reol-mærker på gulvtæppet

Hvis du har et gulvtæppe der har mærker efter borde, stole eller skabe – der har stået i mange år på det samme sted – så er der et simpelt trick, der kan få hårene på tæppet til at rejse sig igen.

Tricket er: Isterninger.

Tag nogle isterninger og læg dem oven på den flade plet hvor der er trykmærker. Så snart isen er smeltet skal du trykke forsigtigt med et tørt og blødt håndklæde oven på mærkerne. Pas på ikke at trykke for hårdt.

Herefter skal du lægge et fugtigt håndklæde over de flade pletter og stryge dem. Sørg for, at dit strygejern står på bomuldsprogram.

Hold øje med gulvtæppet og mærk efter – lige inden gulvtæppet er helt tørt skal du stoppe med at stryge. Lad nu blot tæppet lufttørre og når det er tørt kan du kradse blidt i tæppet, så rejser hårene sig igen.

Løft gulvtæppet igen med en spiseske

Hvad skal du gøre, hvis dit gulvtæppe er blevet lidt træt – og hvis hårene på tæppet hænger mere end de står oprejst?

Der er faktisk et nemt lille trick, du kan bruge.

Find et lille forstøverflaske og lav en blanding af 50% eddike og 50% vand. Hvis området er relativt småt, kan du som eksempel bruge en halv deciliter eddike og en halv deciliter vand.

Efter du har sprøjtet med forstøveren på gulvtæppet skal du lade blandingen virke et lille stykke tid og herefter tørre gulvtæppet af. Men kun lige akkurat det øverste lag væske. Du skal ikke dybde-tørre

Lad gulvtæppet lufttørre til sidst og kør så en spiseske på langs nede i tæppet. Så rejser hårene sig op igen. 

Hos Rene Tæpper renser vi dine tæpper og sørger for, at de kommer til at dufte fantastisk igen.

Vil du selv rense duften fra dine tæppe, så bland 10-20 dråber af din yndlings-duftolie med en dåse med bagepulver.

Ryst det godt og lad det tørre helt og drys det udover dit tæppe. Lad det sidde i 5-10 minutter og støvsug det bagefter.

VORES KUNDER ELSKER RENE tæpper

Tæpperenser

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af ‘Rene Tæpper’. Fantastiske og søde mennesker, der hele vejen igennem hjalp med gode råd og vejledning.

De fik sgu rødvinen af tæppet. Tusind tak til hele holdet <3.

Simon Jakobsen, Kbh. V
Facebook-anmeldelse

Tæpperenser

Vi har fået renset et par tæpper hos ‘Rene Tæpper’.

Det var en virkelig god oplevelse, tæpperne blev rene og pletterne som jeg havde lært at leve med forsvandt.

Jeg vil gerne anbefale dem! God oplevelse!!

Familien Frimod, Amager
Facebook-anmeldelse

Tæpperenser

Jeg har aldrig før fået så god en oplevelse med service og pris. Jeg skulle have vasket to tæpper og ‘Rene Tæpper’ kom til tiden og leverede dem igen. 

De var perfekte rene og dejlige igen. Store anbefalinger herfra.

Torben Jansen, Hundige
Facebook-anmeldelse

Rensning af tæpper på Fyn

Har du brug for hjælp til rensning af dine tæpper, så tilbyder vi hos Rene Tæpper, at hente og bringe dine tæpper. Vi kører på hele Fyn.

Det er ikke vigtigt om du bor i midten af Odense eller om du bor i Svendborg, Kerteminde eller Faaborg.

Vores chauffører er altid klar til at hente dine tæpper til rens, ligesom vi gerne udfører rensning af dine væg-til-væg tæpper hos dig på et tidspunkt, der passer dig bedst.

Tag endelig fat i os, for at få hjælp.

 

Miljøvenlig rensning

Hos Rene Tæpper, kan du trygt stole på at vi altid bruger den nyeste og mest moderne teknologi, når vi renser tæpper og møbler. Der er faktisk ingen grund til at bruge alle mulige farlige og kemiske stoffer for at rense tæpper.

Vores enestående teknik består i, at vi frigører og ’løfter’ skidtet fra det inderste af tæppets fibre. På dén måde sker der en dybdevirkende og langtidsholdbar rens af ethvert tæppe.

Selvom mange tror det, så er det faktisk ikke de kemiske og sundhedsskadelige produkter, der er afgørende for et flot renset tæppe. 

Vil du vide mere om vores arbejdsmetoder hos Rene Tæpper og vores erfaring med rens af tæpper og møbelrens – så klik her.

Miljøvenlig tæpperens på Fyn

Tæpperens på Fyn

Vi er specialister i vask og rens af dine tæpper med det nyeste og mest professionelle udstyr.

Hos Rene Tæpper bruger miljøvenlige rensemidler og sørger altid for, at dine tæpper får en skinnende ren og helt tør overflade – på få timer.

rens af ægte tæpper i Odense

Ægte tæpper har en særligt vigtig struktur, som kræver at rensingen af ægte tæpper foregår professionelt. Vi renser ægte tæpper, med høj værdi og sarte materialer.

Tag kontakt til vores tæpperensere i dag, så kan vi hjælpe dig.

Møbelrens Fyn

Hos Rene Tæpper er vi uddannet og trænet i at yde professionel rensning og vejledning i forbindelse med både tæpperens og møbelrens.

Vi holder vi altid hvad vi lover – og du vil hurtigt mærke, at du er mere end bare en kunde hos os.

KONTAKT RENE TÆPPER

 

VI BOR
Svejsegangen 2, 2690 Karlslunde

ÅBNINGSTIDER

Mandag-Torsdag        08:00-16:00
Fredag                          08:00-12:00

TELEFONTIDER
Mandag-Fredag        08:00-19:00
Weekend                   08:00-17:00